Verder-online op eigen website

Nieuwsrubriek Verder-online op eigen website

Tijdens de AV van de vFAS op 19 juni 2014 is aangegeven dat de mogelijkheid bestaat om de Nieuwsrubriek van Verder-online.nl, waarvan de inhoud door een vFAS-redactie wordt beoordeeld, op de website van ieder lid geplaatst kan worden. Op deze wijze wordt zowel de ranking van de website van de vFAS positief beinvloed alsmede de eigen website. Iedere keer dat op Verder-online een nieuwsbericht wordt geplaatst (gemiddeld 2 x per week), wordt dit nieuwsbericht automatisch op de website van het vFAS-lid geplaatst, waarmee tegelijkertijd dan ook die website wordt ververst hetgeen positief is voor de ranking bij zoekmachines.

Om dit te realiseren dient op de website van het vFAS-lid een blok(je) geplaatst te worden zoals bijvoorbeeld het blokje Twitternieuws op verder-online . Hierin dient vervolgens met een newsfeedreader de link: http://www.verder-online.nl/nieuwsfeed te worden opgenomen. Vervolgens verschijnt in dit blokje iedere keer het nieuwe nieuwsbericht of -berichten die op verderonline worden geplaatst. De webprogrammeur kan dit voor u realiseren.Indien U een CMS-website heeft, kan gebruik gemaakt worden van plugins die een nieuwsfeed tonen op de eigen website. Een word-press-voorbeeld hiervan is https://wordpress.org/plugins/rss-feed-parser-pearlbells/.

Naast het gebruik op websites kan men zich ook middels RSS Feed Readers abonneren op de nieuwsfeed. Dit is software voor op de PC of telefoon. Hiervoor is veel gratis software beschikbaar en er zijn veel apps (gratis) die rss feeds kunnen uitlezen.

Naast de nieuwslink naar verder-online kunt u ook op uw website een ‘gewone’ link maken naar www.verder-online.nl. Hiervoor kunt u een van onderstaande logo’s op uw website plaatsen met daarachter de link naar het websiteadres: www.verder-online.nl

De logo’s zijn, ook in andere formaten, te downloaden van het afgeschermde deel van de ledenwebsite bij PR en communicatie .