In verband met de vakantieperiode zal in de maanden juli en augustus het inloopspreekuur geen doorgang vinden

Gratis inloopspreekuur

Gratis inloopspreekuur, iedere woensdag van 15.30 tot 17.00 uur in Hengelo (O)

Gratis telefonisch spreekuur, iedere werkdag van 09.00 uur tot 10.00 uur

Als maatschappelijk betrokken kantoor, draagt Zweerman Elfrink bij aan laagdrempelige rechtsbijstand van hoge kwaliteit. Daarom bieden we potentiële nieuwe cliënten de gelegenheid om een familierechtkwestie geheel vrijblijvend en kosteloos aan ons voor te leggen. Vaak kunnen we tijdens het inloopspreekuur al veel onzekerheden bij u wegnemen of u een handreiking doen voor de beste oplossing van uw probleem.

Om het inloopspreekuur in goede banen te leiden, hanteren we de volgende spelregels:

  • Het inloopspreekuur is eigenlijk alleen bedoeld voor nieuwe potentiële cliënten. Bent u al cliënt, of hebt u tijdens een inloopspreekuur al eens om advies gevraagd, dan verzoeken we u het inloopspreekuur niet (opnieuw) te bezoeken.
  • U hoeft geen afspraak te maken. Hierdoor kan het zijn dat u even moet wachten.
  • Er is ieder inloopspreekuur ten minste één een van onze advocaten beschikbaar.
  • U hebt in beginsel 15 minuten de tijd om uw probleem uit te leggen en advies te krijgen. De advocaat beoordeelt of uw vraag binnen die 15 minuten kan worden beantwoord. Is dat niet mogelijk, dan kunt u een vervolgafspraak maken. Natuurlijk bent u daartoe niet verplicht.
  • (Alleen) als u een vervolgafspraak maakt, zal de advocaat de financiële consequenties daarvan met u bespreken.
  • Hoewel de advocaat tijdens het inloopspreekuur alle mogelijke zorgvuldigheid betracht, kunt u aan haar adviezen pas rechten ontlenen zodra u een overeenkomst van opdracht met Zweerman Elfrink Advocaten sluit.